Sikereink

2022

Nagy büszkeség Képzési Központunk minőségi mutatóinak
2022. november hónapban az Egészségügyi gázmester képzési csoport szakmai képesítő vizsgán
teljes létszámmal eredményes vizsgát tett. Gratulálunk a vizsgázóknak, köszönet az oktató/ felkészítő
tanároknak.

A tanfolyamokról bővebb tájékoztatást +36 70 3160373 telefonszámon kérhet.

1153 Budapest, Bocskai utca 116., Rácz Innovációs Felnőttképzési Központ Kft.

A felnőttképzéssel járó előnyökről

A felnőttképzésbe mindig érdemes belevágni, hiszen általa olyan előnyökre tehetsz szert, amik az egész életedre pozitívan hathatnak. Nézzük, mik ezek! 

A felnőttképzés legfőbb előnyeiről, a versenyképesség növeléséről, a karrierépítési lehetőségekről, illetve az anyagi oldalról  a korábbiak folyamán már ejtettünk szót, azonban a felnőtt korban való tanulásnak még ezeken túl is számos pozitív hatása van. Nézzük, mire számíthatsz még, ha belevágsz velünk egy új szakma megtanulásába! 

felnőttképzés, felnőtt oktatás
  1. Ráláthatsz valami olyanra, ami mindig is érdekelt: a felnőttkori tanulás egy lehetőség arra, hogy igazán elmélyedj olyan témákban, amelyek mindig is érdekeltek, de esetleg korábban nem volt lehetőséged kellőképpen tanulmányozni.
  2. Függetlenebb és önállóbb lehetsz: a tanulás során látni fogod, hogy bizony megvan az eredménye az erőfeszítéseidnek. Rájössz, hogy amit igazán akarsz, azt el tudod érni, ezzel növekszik az önállóságod, talpraesettséged, és függetlenebbé válhatsz. 
  3. Az életminőség javulása: ha új készségeket szerzel, azzal hozzájárulhatsz az életminőséged javításához, hiszen kinyílnak előtted a lehetőségek. Akár a meglévő tudásodat mélyítheted, akár merőben új területeket ismerhetsz meg, és építhetsz bennük karriert. 
  4. Személyes célok elérése: a tanulás segíthet abban, hogy elérd a személyes céljaidat és álmaidat, legyen az akár a számodra tökéletes hivatás megtalálása, akár az, hogy a meglévő szakmádban hozd ki magadból a maximumot.
  5. Szociális kapcsolatok fejlesztése: a felnőttképzés egy kiváló lehetőség arra is, hogy olyan emberekkel találkozz és építs velük kapcsolatot, akik hasonló érdeklődésűek, ezáltal a társadalmi és kulturális életed is gazdagabbá válik. 
  6. Mentális frissesség és agilitás: a folyamatos tanulás stimulálja az agyat, javítja a memóriát és a kognitív képességeket, így hozzájárul a mentális frissesség és agilitás fenntartásához az életed során.

Ne feledd, tanulni sosem késő, és sosem felesleges! Ha az ideális helyet keresed felnőtt oktatáshoz, nézz körül képzéseink, tanfolyamaink között és jelentkezz bátran, ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet

+3613224625